Bij BossRCRacing.nl zijn we trots om Drift Art, een toonaangevend merk in de RC-driftracewereld, te presenteren. Drift Art staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatief hoogstaande RC-driftauto’s, speciaal ontworpen voor liefhebbers van radiografisch bestuurbare driftauto’s. Het merk is populair vanwege zijn DA3S-serie, een premium 1/28 schaal, volledig optioneel RWD Drift Car Kit, die zich onderscheidt door zijn economie, aanpasbaarheid en gebruiksgemak. Deze kits zijn gemaakt met een focus op kwaliteit en precisie, gebruikmakend van 7075 en 6061 aluminium legeringen, en zijn ontworpen om een rijke driftervaring te bieden zonder de noodzaak voor extra onderdelen.

 

Compatibiliteit van Drift Art

De DA3S-serie van Drift Art is compatibel met zowel 1:28 als 1:24 carrosserieën en biedt een ongeëvenaarde aanpasbaarheid aan verschillende carrosseriebreedtes en -stijlen. Dit maakt het mogelijk om een breed scala aan looks en stijlen te bereiken, van smalle carrosserieën zoals de AE86 tot bredere modellen. Drift Art’s aandacht voor detail is ook zichtbaar in de gemakkelijke montage van hun kits, waarbij de moeilijkheidsgraad met 50% is verminderd in vergelijking met eerdere modellen, wat zorgt voor een vlotte en gebruiksvriendelijke bouwervaring.

 

Dual Vector Foil besturing voor Drift Art

Kenmerkend voor de Drift Art-ervaring is het DVF-systeem (Dual Vector Foil), een 3D-stuursysteem dat een optimale stuurhoek en stabiliteit biedt, zelfs bij grote camber- en casterhoeken. Daarnaast biedt de nieuwe Offset Master de mogelijkheid om de stuurknokkeloffset aan te passen voor elke wielhub offset, waardoor een evenwichtige handel tussen stuurhoek en offset wordt bereikt zonder de noodzaak voor verschillende wielen.

 

Ontdek het Drift Art aanbod bij Boss RC Racing

Bij BossRCRacing.nl begrijpen we de passie en precisie die nodig is voor RC-drifting. Daarom bieden we Drift Art-producten aan voor onze klanten, zodat zij kunnen genieten van de hoogste kwaliteit en prestaties in hun RC-driftrace-ervaring. Ontdek vandaag nog ons aanbod van Drift Art-producten en til uw RC-driftrace naar een hoger niveau.